GOT questions?

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden! We hebben hieronder alvast de veelgestelde vragen beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan met 088 54 54 645 of mail naar nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

De verhuur zal op 23 april starten! Je kunt dan online aan de slag met jouw inschrijving. Het aanbod zal dan ook geheel zichtbaar zijn via de website. Zo kun je voor jezelf een lijstje maken met de woningen welke passen bij jouw woonwensen. Na dat je jouw inschrijving gedaan hebt, ontvang je een mail om de benodigde documenten aan te leveren. Wij begrijpen dat deze gegevens van persoonlijke aard zijn. Vandaar dat we deze persoonlijk uitvragen volgens de hoogste veiligheidseisen. Je documenten zijn uiteraard niet inzichtelijk voor derden.

De huurovereenkomst geldt voor de minimale termijn van 12 maanden en wordt daarna stilzwijgend verlengd. De opzegtermijn bedraag één volle kalendermaand. 

Omdat de woningen nog in aanbouw zijn, is het niet mogelijk om de woningen zomaar te bezichtigen. Om je toch een goed beeld te geven van de woningen, hebben we zoveel mogelijk impressiebeelden en plattegronden laten ontwikkelen. Mocht er een kijkmoment georganiseerd kunnen worden, dan wordt je daarvan natuurlijk op de hoogte gebracht via een nieuwsbrief. Wil je deze ontvangen? Schrijf je dan in voor de woningen!

De woningen worden naar verwachting rond de zomer van 2021 opgeleverd. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte via de website en jouw inschrijving.

Inschrijven kan tot en met 7 mei. Daarna worden alle inschrijvingen gecheckt en hoor je uiterlijk 14 mei of er een woning toegewezen is.

Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen en er zijn geen bemiddelingskosten.

Nadat je jouw gegevens hebt achtergelaten, wordt er door de makelaar documenten opgevraagd. Dit zijn voornamelijk documenten ter onderbouwing van jouw inkomen en identiteit. Welke documenten dit zijn, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Wil je vast weten welke documenten je kunt verwachten? Kijk dan eens op de documentenchecklist.

 

Belangrijke tips inzake het aanleveren van documenten:

Aan de hand van de voor de woningen gestelde inkomenseis, woningvoorkeuren, beschikbaarheid, volledigheid van je dossier en finale credit check worden de woningen toegewezen aan de best passende kandidaat.

De huurprijzen starten vanaf €925 per maand. Benieuwd naar de huurprijzen per woning? Kijk dan op de aanbodpagina.

De servicekosten zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de begroting definitief is, zullen we dit naar alle geïnteresseerden kenbaar maken.

Een borg is niet standaard van toepassing. Deze is alleen van toepassing indien je niet geheel aan de gestelde (inkomens)eisen voldoet.

De huurprijzen betreffen kale huurprijzen. Je bent als huurder zelf nog verantwoordelijk voor het afsluiten van een contract voor water, elektra en verwarming (WKO installatie).

De huurprijs van de woningen ligt boven de huursubsidiegrens. Het is hierdoor niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een woning, is het belangrijk dat je voldoet aan de gestelde inkomenseisen. Volgens de gestelde inkomenseisen dient jouw bruto maandinkomen minimaal 4 keer de maandhuurprijs te bedragen. Vakantiegeld en eventuele vaste bonussen of dertiende maand mogen hier ook bij worden opgeteld. Bij 3,5 keer kun je ook huren, maar dan met het storten van een waarborgsom. Wil je met z’n tweeën huren? Dan mogen beide inkomens bij elkaar opgeteld worden. Zou je graag wat meer informatie willen over de gestelde inkomenseisen. Kijk dan eens bij de huurvoorwaarden.

Indien je €25.000 of meer eigen vermogen hebt, mag 10% van jouw vermogen bij jouw bruto jaarinkomen opgeteld worden.

Dat is zeker mogelijk! Vanwege de lagere belastingdruk is de gestelde inkomenseis voor jou verlaagd naar 3,5 keer de maandhuur.

Dat is zeker mogelijk! We kijken dan niet naar jouw bruto jaarinkomen, maar naar de winst uit onderneming. Wel wordt er een waarborgsom van 3 maanden huur gevraagd. Deze hoef je nu nog niet over te maken, dat mag net voor sleuteloverdracht.

Het is voor de eigenaar belangrijk dat je voor minimaal één jaar de huur kunt betalen. Als uitzendkracht, oproepkracht of werknemer met een 0-uren contract heb je deze zekerheid niet. We mogen je op dat moment geen woning toewijzen. Is er sprake van een fase B of C uitzendcontract of een detacheringsovereenkomst, dan kijken we graag naar jouw inschrijving en de gestelde voorwaarden.

Er wordt geen garantstelling van derden geaccepteerd.

De woningen zijn voorzien van een luxe, greeploze, sotfclose keuken in withoogglans met een zwart composieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. De keukenopstelling verschilt per woning en staat ingetekend op de woningplattegronden.

De woningen worden opgeleverd met een volledig betegelde badkamer, voorzien van (inloop)douche, wastafel, spiegel en elektrische radiator. Alle woningen zijn voorzien van een separaat toilet. De badkameropstelling kan per appartement verschillen en staat ingetekend op de woningplattegronden.

De plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk in de kleur gebroken wit en de wanden zijn wit gesausd in de kleur RAL9010.

Ja de woningen zijn al voorzien van PVC vloeren in de kleur licht eiken.

De woningen zijn nog niet voorzien van raambekleding, dit mag je als huurder zelf nog doen.

Sommige woningen hebben nog een externe berging. Wil je weten welke dat zijn? vraag dit dan even na bij de makelaar. Afhankelijk van het type appartement dat je huurt kun je je fiets dus stallen in je eigen berging of in de gemeenschappelijke fietsberging.

Sommige woningen zit een parkeerplaats. Wil je weten welke dat zijn? gebruik dan filter ‘’parkeergarage’’ op de aanbodpagina.

In de woningen ligt vloerverwarming welke in aangesloten op een Warmte-Koude- Opslag (WKO) van ZON. In de badkamer is ook nog een elektrische radiator aanwezig. De temperatuurregeling vind plaats door middel van de kamerthermostaat in de woonkamer. Na-regeling is per vertrek nog mogelijk middels een digitale thermostaat.

Contactformulier

Stel hieronder jouw vraag