Ir Kalffstraat 256

Ir Kalffstraat 256

3-kamer appartement (2 slaapkamer(s)) met een woonoppervlakte van 77 m2. Het balkon heeft een oppervlakte van 13 m2. De vloerverwarming zorgt voor een optimaal wooncomfort in het gehele appartement.

1,275 per maand

Category: Tags: ,

Ir Kalffstraat 256

Deze woning is gelegen in gebouw Benjamin op de eerste verdieping. Je hebt de beschikking over 78 m2 wooncomfort, verdeeld over 2 ruime kamers.

De woonkamer is voorzien van een luxe hoekkeuken met Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt de woning over een volledig betegelde badkamer, voorzien van een (inloop)douche, wastafel, spiegel en elektrische radiator. Het toilet is separaat van de badkamer.

De woning is voorzien van een hoogwaardige PVC-vloer en wordt met wit gesausde wanden opgeleverd. Naast het woongedeelte heb je ook jouw eigen privé terras van ruim 13 m2 groot, gelegen op het zuidoosten.

De verwachte oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021!

Duurzaamheid

De woningen zijn geheel gasloos, want er is een WKO installatie voor een duurzame energievoorziening voor warmte, warm en koud water. Daarnaast is de woning heel goed geïsoleerd en voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Daarmee is je appartement helemaal klaar voor een duurzame toekomst en kun jij genieten van al het comfort wat hierbij komt kijken.

Ligging

Strijp-S heeft tenslotte meerdere bushaltes en een eigen NS-station waar iedere 10 minuten wel een bus of trein voorbij komt. Maar ook je dagelijkse boodschappen haal je om de hoek bij één van de vers- of supermarkten. En voor een perfecte kop koffie of heerlijk glas wijn, hoef je nog geen honderd meter te lopen. Alles is binnen handbereik. Net zoals de stad, de bioscoop, het museum of het theater.

De vermelde servicekosten van € 75,- per maand zijn een indicatie.

hureninstrijp-s.nl

Kenmerken

Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 77
Terras: 13
Oplevering: Gestoffeerd
Verwarming: Vloerverwarming geheel

Beschikbaarheid

Aantal slaapkamers

Berging (m2)

Parkeren

Oplevering